Receptek Ádinak

Receptesebbesebbes

Receptesebbesebbes

Sörös csirkeszárny

2022. szeptember 21. - tethova

Én nem voltam a csirkeszárnynak sosem nagy rajongója, de ez egy időben kedvenc-kedvenc-kedvenc ételem volt. Nagyon könnyű elkészíteni, szupergyors és annyira finom, ropogós!

Ha idegenkedEL a szárnytól, dobverővel is csodás, de a szárny az igazán ropogós.

A csirkeszárnyakat dörzsöld be sóval és fokhagymakrémmel, helyezd őket tepsibe, önts alá egy kis olajat zsiradék gyanánt, locsold meg sörrel, fedd le alufóliával és kb. 200-220 fokon párold a sütőben. Kb. 30-40 perc múlva vedd le a fóliát és addig süsd a pipit és öntsd fel újra és újra sörrel, míg jól megsül, megpirul, ropogós külsejű lesz. Elég hozzá fél liter sör, talán még a vacsorához is marad egy pohárral :)

Rizzsel, krumplipürével, salátával kilószámra zabálható.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptesebbesebbes.blog.hu/api/trackback/id/tr8317936670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása