Én nem voltam a csirkeszárnynak sosem nagy rajongója, de ez egy időben kedvenc-kedvenc-kedvenc ételem volt. Nagyon könnyű elkészíteni, szupergyors és annyira finom, ropogós!
Ha idegenkedEL a szárnytól, dobverővel is csodás, de a szárny az igazán ropogós.
A csirkeszárnyakat dörzsöld be sóval és fokhagymakrémmel, helyezd őket tepsibe, önts alá egy kis olajat zsiradék gyanánt, locsold meg sörrel, fedd le alufóliával és kb. 200-220 fokon párold a sütőben. Kb. 30-40 perc múlva vedd le a fóliát és addig süsd a pipit és öntsd fel újra és újra sörrel, míg jól megsül, megpirul, ropogós külsejű lesz. Elég hozzá fél liter sör, talán még a vacsorához is marad egy pohárral :)
Rizzsel, krumplipürével, salátával kilószámra zabálható.